Social Icons

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Site Info

Monday, 13 February 2012

Senarai Logo Google Sempena "Valentine's Day" Dari Tahun 2000-2012


Pertama sekali saya hanya untuk berkongsi sahaja. Tiada niat untuk menggalakkan menyambut hari kekasih ni.



Sebagai pengguna Google, saya tertarik dengan logo Google sempena hari kekasih 2012 di enjin cariannya.


Sebuah Animasi kartun mengenai seorang lelaki yang cuba memikat hati seorang perempuan dengan pelbagai cara. Bermacam-macam hadiah diberikan kepada budak perempuan itu bunga, coklat, teddy bear, tapi tiada juga respon dari budak perempuan itu dan terus bermain dengan talinya itu..Semua kemewahan yang diberikan semuanya ditolak. Lelaki itu terfikir apa yang sebenarnya budak perempuan itu nak..

Akhirnya, budak lelaki itu sedar bahawa memberi hadiah dan kemewahan tidak akan berhasil. Lalu dia mengambil tali skipping dan bermain bersama budak perempuan itu. Dan akhirnya budak perempuan itu tersenyum dan memberi respon kepada beliau. Google memberikan kita semua pengajaran dalam apa maksud cinta sejati sebenar-benarnya, mereka mula bersama, pergi mana-mana bersama. Barulah dia sedar semua yang diberikan kepada budak perempuan itu hanya sia-sia. Apa yang dia mahu adalah? beliau mahu seorang lelaki berdiri bersebelahan dengan dia, susah senang bersama dan melompat pon bersama. hehehe..

Blog Rahman Bashri : Natijahnya dari cerita di atas adalah Google suruh guna enjin cariannya kalau nak selesaikan masalah. betul tak apa pendapat anda?Komen la skit..

Dibawah saya senaraikan Logo Google Sempena "Valentine's Daya" dari tahun 2000-2012..Cuma tahun 2002 dan tahun 2006 je yang takde, mungkin Google tak sambut kot...hihih..layan

2000
2001
2003

2004

2005

2007

2008

2009

2009

2011

2012

2010

Have you found this post useful? If so please share it: If you enjoyed this post, make sure you subscribe to my RSS feed! and Subscribe to Blog Rahman Bashri by Email Your comment will be highly appreciated.So Comment laa.

0 Comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...