Social Icons

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Site Info

Thursday, 4 November 2010

Doa Mengelak Dirogol dan Doa Mengelak Anak Dirogol

Saya hendak berkongsi dengan anda doa-doa yang harus diamalkan oleh kaum wanita dan ibu bapa. Insya-Allah doa mengelak diri dirogol dan doa mengelak anak kita dirogol ini mustajab kalau kita yakin dengan dengan Allah S.W.T. Sebaik-baiknya amal selepas solat fardu dan sunat. Insya-Allah dengan izin yang Maha Esa gejala kerogolan ini dapat dielakkan..Amin

Doa Mengelakkan Diri Dari Dirogol


Terjemahan : “Ya Allah, sekiranya Engkau mengetahui bahawa aku beriman denganMu dan RasulMu, dan aku memelihara kehormatanku hanya untuk suamiku, maka janganlah biarkan aku menjadi mangsa orang kafir dan orang zalim”.

Doa Mengelakkan Anak Dari Dirogol


Terjemahan : “Ya Allah, sekiranya Engkau mengetahui bahawa anak perempuanku beriman denganMu dan RasulMu, dan dia memelihara kehormatannya hanya untuk suaminya, maka janganlah biarkan dia menjadi mangsa orang kafir dan orang zalim”.


Have you found this post useful? If so please share it: If you enjoyed this post, make sure you subscribe to my RSS feed! and Subscribe to Info To You by Email Your comment will be highly appreciated.So Comment laa.

0 Comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...