Social Icons

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Site Info

Thursday, 21 October 2010

Adakah Paybox.me Betul Atau Satu Lagi Scam Yang Lahir

 http://webabadi.net/wp-content/uploads/2010/09/paybox.me_.png

Paybox.me sedang mengembangkan satu lagi pembayaran dalam talian seperti Paypal untuk melakukan transaksi jual beli online yang lebih mudah, lebih aman dan sedia untuk semua orang.Setelah pelancaran pada tahun hadapan mereka mengharap akan menyediakan perkhidmatan seperti berikut.Transaksi orang ke orang, pembayaran untuk transaksi yang sederhana dan sebagainya. Saya telah mendaftar dengan Paybox.me dan telah diberi $50.00 setelah mendaftar, anda akan diberi $20.00 sehari sekiranya mereka ada menegemaskini feature baru. Persoalannya adakah Paybox.me ini scam. Bagi saya tak kisah la ia scam atau tak, nama pun percuma bukan rugi apa-apapun dan anda bayangkan kalau ia betul orang yang register awal-awal sangatlah beruntung kerana Paybox.me akan mengekalkan duit "EarlyBird User" pengguna awal yang ada di dalam akaun tersebut..Baki duit saya sekarang sebanyak $216.00, kalau convert duit Ringgit Malaysia adalah dalam RM777.60 siapa nak bagi duit percuma..hahaha...

http://www.paybox.me/r/mansha

Ok ini apa yang anda dapat setelah mendaftar :
  1. Selesai je daftar annda dapat $50.00
  2. Paybox.me akan tambah $20 sehari sekiranya ada perkhidmatan baru
  3. Anda akan menjadi "EarlyBird User" sebelum Paybox.me terbuka untuk umum.
  4. Anda boleh mendapat ratusan atau ribuan dolar dalam akaum pada saat kita memulakannya, tanpa pernah membuat sebarang deposit.
  5. $5.00 untuk setiap refferral kepada orang lain.
http://www.paybox.me/r/mansha

Have you found this post useful? If so please share it: If you enjoyed this post, make sure you subscribe to my RSS feed! and Subscribe to Info To You by Email Your comment will be highly appreciated.So Comment laa.

5 Comments:

  1. http://www.paybox.me/r/mansha Paybox.me VS Paypal

    ReplyDelete
  2. cm mna nak kuar kan duit yg kita dpt tu?

    ReplyDelete
  3. cm mna kita nak kuarkn duit dlm akaun paybox tu?

    ReplyDelete
  4. paybox.me ni belum lauch lagi pada public...tapi ia dibuka pada Earlybird user dulu...tahun depan baru dia lauch...maybe lepas diarang lauch baru boleh masuk kan duit tu dalam akaun kot?saya pun tidak berapa pasti... yg pasti kalau bende ni tipu sekali pun anda tidak akan rugi satu sen,tapi bayangkan kalau bende ni betul...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...