Social Icons

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Site Info

Friday, 27 March 2009

Bagaimana Menggunakan innit.nuffnang.com?



Entri saya sebelum ini ada menyebut tentang Innit. Innit adalah salah satu kelebihan yang ada pada ahli Glitterati di Nuffnang. Innit ini adalah laman seperti Digg.com. Laman ini hanya terbuka kepada ahli Glitterati sahaja, innit.nuffnang.com mampu membantu anda mendapatkan traffik dengan mudah. Di laman innit mereka memanggil Nang-it, dengan membuat entri disana anda boleh perolehi traffik dan mendapatkan undian.Jadi bagaimana menggunakan innit.nuffnang.com ini. Caranya begini.

Hanya untuk ahli Glitterati Sahaja.

1) Log masuk ke innit.nuffnang.com
2) Klik pada '+add new post'
3) Isikan segala maklumat entri anda seperti tajuk, isi kandungan, post URL dan kata kekunci.
4) Klik pada '+add post'
5) Setiap post terkini, anda boleh nang untuk setiap post pada setiap 'post' setiap kali 'post' anda dipaparkan.

"Selamat Mencuba"

If you enjoyed this post, make sure you subscribe to my RSS feed! and Subscribe to Info To You by Email

Your comment will be highly appreciated.So Comment laa.

Share/Save/Bookmark

5 Comments:

  1. salam man..ade effect x kalau ada adsense and sekali ngn nuffnang?
    thnx for innit nffnang tip. nak try lah. heh

    ReplyDelete
  2. salam...tak..nuffnang akan effect kalau ko guna ads dari malaysia sahaja..macam advertlets dan gokita...sebenarnye bukan effect ape, cuma ko tak dapat kelebihan ahli glitterati je...sama-sama...

    ReplyDelete
  3. salam, nk tanya. ada coding utk remove flag dlm blog x?

    ReplyDelete
  4. hi , sy newbie . traffik tu apa?? hri tu sy ada reg kt adsense (earning kt blog) tp kna disabled .. x fhm la , bleh tlg explen x? hee.. thanks

    ReplyDelete
  5. @FaFa Remina hye fifi..thank following my blog..saya sudah pon follow blog saudari fifi..apa itu traffik?traffik ni adalah setiap pengunjung atau pelawat yang datang di blog awk..setiap org yng buat blog tidak lain selain untuk mendapatkn pelawat yang ramai..bgaimana caranya,anda sendiri yang manage blog anda

    soalan yang kedua tu...kenapa kene disabled..saya nak tanya fifi letak iklan adsense kt b log fifi yang seventeen4ever tu ke..kalau kt sini memang la tak boleh sebab Google adsende hanye terima pada blog berbahasa inggeris sahaja..sebab itu adalah termasuk dalam term and condition...hehehe

    semoga faham...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...