Social Icons

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Site Info

Friday, 6 March 2009

7 Perkara Yang lelaki Tidak Suka



Tips ini hanya untuk gadis-gadis yang sedang bercinta Sahaja. Sebelum bercinta anda perlu tahu tips-tips ini. Anda perlu tahu bagi mengekalkan hubungan cinta yang dipupuk sejak sekian lama. Aku cuma ingin berkongsi. hehehe..dah macam dokter cinta aku ni.

  1. Lelaki tidak suka perempuan yang kejutkan mereka yang sedang tidur untuk pergi times square 'Dating'.
  2. Ajak temakan masuk dalam butik pakaian wanita berjam-jam lamanya. Akhirnya tak beli sehelai pun pakaian. Cuma nak 'survey' harga.
  3. Ajak mereka tengok wayang filem Cinta dan Romantik sedangkan awal-awal lagi mereka dah cakap nak tengok Filem aksi dan triler.
  4. Tentukan pakaian apa yang diorang harus pakai ketika nak keluar 'Dating'.
  5. Lelaki memang pantang bila mendesak, lagi-lagi kalau tiap-tiap hari soalan yang sama.
  6. Temankan pergi party kawan anda, di mana dia tidak kenal walaupun seorang pun di parti tersebut, lepas tu kena tunggu anda habis bergosip dengan kawan anda.
  7. Cemburu yang melampau, contohnya berkenaan dengan "abg kt mn nie"...dgn sape tu"..."abg ad perempuan lain ek?"...tu suara perempuan mn tu"? dan bla..bla..bla...memang sakit hati nak terangkan...lepas tu anda merajuk sampai nak rak sampai teman lelaki anda bosan untuk memujuk.
Itu Saje..Sekian
Dokter Cinta.

Tetapi aku percaya bukan semua lelaki tidak suka perkara-perkara yang aku sebut di atas. Ada juga lelaki yang suka, contohnya macam nombor 3, ada juga lelaki yang suka cerita Romantik..betul tak...

Subscribe to Info To You by Email

Your comment will be highly appreciated.So Comment laa.

Share/Save/Bookmark

1 Comments:

  1. rambut sama hitam hati lain2...xsemua lelaki mcm 2..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...