Social Icons

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Site Info

Saturday, 31 January 2009

Langkah-Langkah Yang Perlu Dilakukan Sebelum Mendaftar Google Adsense

Sebelum aku memberitahu cara mendaftar Google Adsense elok rasanya aku bagitahu dahulu langkah-langkah yang perlu dilakukan sebelum Mendaftar Google Adsense. Ini khusus kepada mereka yang tidak mempunyai website atau blog.

  1. Buat satu blog berbahasa inggeris, tidak kisah blog apapun. Ada bemacam-macam blog yang percuma selain dari Blogger.
  2. Tidak kisah blog anda berkenaan dengan apapun, sekiranya anda berminat berkenaan dengan teknologi Malaysia,taip yang berkaitan dengan teknologi Malaysia. Sebaik-baiknya anda taip sendiri, tapi kalau malas copy/paste je. Kalau copy/paste pun malas tak dapat aku tolong.
  3. Pastikan sekurang-kurangnya anda telah publish lima artikal berkenaan dengan teknologi Malaysia tadi atau lebih dari lima lagi baik.
  4. Pastikan juga blog anda tidak mempunyai kandungan porno, tapi dah kalau pasal teknologi Malaysia takkan ada porno kot, melibatkan perkauman, hasutan, dan pendek kata yang salah disisi undang-undang siber.
  5. Setelah Semua diatas selesai sekarang anda boleh mendaftar Google Adsense, tunggu entri aku yang seterusnya..

Subscribe to Info To You by Email

Your comment will be highly appreciated.So Comment laa.

0 Comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...